Amennyiben a kormány által tegnap ismertetett adatok igazak, akkor brutálisan zárni kellene, amennyiben nem, akkor a kormány a beoltottság ellen dolgozik

Ismét sikerült odavernie a kormánynak az oltások felvétele ellen. Olyan tudományosan is igénytelen táblázatot közölt tegnap, amit eddig csak az egyik volt legnagyobb orvosbáró, az EMMI vezetőjének munkássága során láthattunk.


Sok mindenre alkalmas ez a táblázat, a reggeli mosdó ügyek mellett sajnos leginkább arra, hogy elvegye a kedvet az oltások felvételétől.Eddig ugyanis az ígéret az az volt, hogy az oltások védenek a súlyos megbetegedésektől, meg a haláltól. Erre idevernek egy olyan táblázatot, amelyben azt sugallják, hogy azért ez nem így van, lám, a az oltások mellett is halnak meg emberek a járvány következtében, és nem is kevesen, de persze legjobban éppen a Pfizer vakcina után. Pedig ez szinte biztosan nem így van, csak valahogy a matek éppen csak akkor működik, amikor az einstandhoz szükséges. 

Nos a táblázat úgy indít, hogy a „A második oltás utáni fertőzések és halálozások adatai”, amelyből mindössze az nem derül ki, hogy milyen fertőzöttek és halottak adatait tartalmazza és ezen adatok hogyan képződtek.

Az első hazánkba érkező oltás a Pfizer-Biontech vakcinája volt és az első oltást 2020. december 26-án adták be, így a második oltást legkorábban 2021 január 16-án kaphatta meg az első ember, ennek biztos hatása pedig erre a dátumra rá egy héttel bizonyított.

Nem tiszta, hogy kormány által közölt táblázatban miért szerepel olyan intervallum is, amikor szinte biztosan senki nem kapta még meg itthon a második  oltást, azaz hogyan mérhettek bármit is  2020. december 26-tól egészen 2021. január 23-ig, amikor még egyetlen vakcinából sem kapott senki sem két dózist, majd telt el a minimális idő az immunitás felépüléséig. 

Ugyanígy az sem tiszta, hogy hogyan szerepelhet a táblázatban olyan időpont, amikor ugyan már megkaphatták az emberek a második oltást, de még egyik vakcina sem fejthette ki az alkalmazási előiratában szereplő  hatékonyságát, hiszen az április 20-án beadott vakcina még biztosan nem érte el hatékonyságának maximumát, ha aznap vizsgálják. 

Így olyan beoltottak adatait is beleszámolták a statisztika gyártásába, akik még biztosan nem voltak megfelelően védettek, hiszen a karjukról még a ragtapasz sem került le.Olyan ez, mintha az érzéstelenítő hatékonyságát nem annak hatásának beálltától, hanem azonnal vizsgálni kezdenék egy foghúzás kapcsán.

Azonban nemcsak ez a probléma ezzel az adathalmazzal, a táblázatban 5714 megbetegedettet tartanak nyilván, akikről fogalmunk sincsen, hogy milyen mértékben betegek, vagy egyáltalán azok-e, hiszen a skála széles az intenzív osztálytól a vírushordozókig, ezt a kérdést a kormány nem tisztázza. 

A cél az érezhető - és ennek alárendelte a kormány az oltás biztonságát is - lenyomni a nyugati vakcinák biztonságába vetett hitet, hájpolni a keleti, kevésbé ismert kínait az orosz mellett (ez utóbbi hatékonysága valóban összemérhető, hiszen van adatunk róla.) Furcsa, hogy a Magyarországon beadott vakcinák hatékonyságának ismertetett számai, sem a gyártók által, sem a tudományosan vizsgált és publikált adatokkal nincsenek pariban. 

Míg hazánkban a kormány által közölt táblázat szerint a halálozási arány 0.02 százalék azok között, akik megkapták a második oltást is, addig ez egészen más képet mutat a világ másik felén. 

A Center of Disease Control (az amerikai Népegészségügyi Központ, a CDC ) adatai szerint a két oltást megkapott emberek COVID halálozási aránya sok nullával kevesebb, 0,000088 százalék. Ami azt jelenti, hogy a hazai statisztika szerint százezer kettő oltást megkapott emberből 20 halálozott el COVID következtében, addig ez az USA-ban százezer főre nem is értelmezhető, de egymillió főre sem, hanem tízmillió főnél ad csak értelmezhető eredményt majdnem 9 főt.  

Nagyságrendi eltérések vannak a magyar adatokkal szemben, holott ott a Pfizer- Biontech volt az egyik fő oltóanyag. És nemcsak a halálozási adatokban van eltérés, az USA-ban ugyanis 84 millió beoltottra 6000 COVID fertőzés, amelyből összesen 396 kórházi kezelésre szoruló beteg és 74 haláleset volt detektálható, szemben a hazai rémadatokkal, ahol majdnem ekkora fertőzött számot mértek, nem egészen másfél millió beoltottra (1 400 490 beoltott és 5714 beoltott), 273 halálesettel párosítva. Tehát még egyszer 88 millió és 74 haláleset, míg Magyarországon másfél millió és 273 haláleset. 

Érdekes, hogy míg az elhunytak szomorú világstatisztikáját vezetjük, addig a saját kormányunk hogyan próbál az oltások felvétele ellen kampányolni. Mert ez a táblázat semmi másra sem jó, mint az oltásellenesek táptalajának hizlalására, amit kásleri igényességgel tákoltak össze. 

Amennyiben pedig, valahogy mégiscsak igazak lennének a kormányzati adatok, akkor helyzet még szomorúbb, hiszen az azt jelentené, hogy úgy nyit a kormány, hogy biztosan tudja nem képes garantálni az állampolgárai biztonságát, tudatosan veszélyezteti azokat

Akárcsak 35 évvel ezelőtt a szovjet hatalom a csernobili atomkatasztrófa kapcsán.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.